Таксі Київ Львів ціна 4328 грн

THE BEST TAXI

 

Міжміське таксі Київ Львів Ціна 4328 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

  • Економ 14.5 гр/км
  • Комфорт 16 гр/км
  • Мікроавтобус 23 гр/км
Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Київ Львів

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Таксі Київ Аеропорт Львів Аеропорт Ціна 4328 грн

Трансфер — Зустріч в аеропорту на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем — все це безкоштовно.

Таксі Київ Львів вартість проїзду Ціна 4328 грн

Таксі Київ Львів вартість поїздки Ціна 4328 грн

трансфер Київ Львів Ціна 4328 грн

Київ Київ недорого 

Популярний туристичний напрямок з Києва до Львова. У цьому місті є що подивитись, там особлива атмосфера. Але як дістатися? Найкраще швидко і оптимальним маршрутом на міжміському таксі. У нас вже відкрито понад 50 найпопулярніших напрямків. 

Для кого вигідно таксі з Києва до Львова?

Згодом люди стають дедалі перебірливішими. Хочеться комфорту і трансфер на Київ-Львів таксі легко забезпечить цей рівень. При поїздці з дітьми та людьми похилого віку краще відмовитися від класичних варіантів з поїздом та автобусом на користь таксі. 

Безпечний та швидкий шлях до Львова

Наші водії швидко довезуть вас на місце, дотримуючись правил дорожнього руху. На трасі машина розганяється до 120 км/година. Тому ви дістанетеся до Львова вчасно, а з огляду на те, що є різні класи автомобілів — ще й недорого. Вам сподобається вартість послуги трансферу на маршрутному таксі до аеропорту, залізничного вокзалу, автовокзалу. Зможемо здійснити посадку та висадку в будь-яких ключових точках.

На обумовленому місці на вас чекатиме водій з табличкою. І маршрут починається! Якщо ви з дитиною, то йому запропонуємо автокрісло безкоштовно.

Для великих компаній доступна недорога послуга перевезень мікроавтобусом, мінівеном. Також дешево та дбайливо здійснюємо перевезення вантажів. 

Замовте вже зараз. Для цього телефонуйте або заповніть коротку форму на сайті.