Таксі Яси Одеса. Низька ціна

 

Міжміське таксі Яси Одеса. Низька ціна

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ 14.5 гр/км

Комфорт 16 гр/км

Мікроавтобус 23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати :

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Яси Одеса. Низька ціна

До Ваших Послуг комфортні іномарки бізнес, преміум та економ класу , мікроавтобус (мінімальний) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Яси Одеса. Доступна вартість проїзду

Трансфер Яси Одеса . Доступна Ціна

Таксі з Яси до Одеси

У нашій компанії можна скористатися послугами таксі Яси – Одеса на вигідних умовах. Ми надаємо клієнтам високий сервіс обслуговування і гарантуємо лояльні ціни.

Переваги замовлення таксі Яси – Одеса в нашій компанії

Звертаючись до нас, щоб замовити таксі з Яси до Одеси, ви отримаєте:

  • Дотримання обумовлених термінів. Усі наші водії пунктуальні, ввічливі, приємні у спілкуванні. З ними можна не переживати, що ви запізнитеся на залізничний вокзал, в аеропорт або на автовокзал.
  • Автомобіль будь-якого класу. У нас власний автопарк, і клієнти можуть вибрати, залежно від своїх потреб, легкове авто будь-якого класу, мікроавтобус, мінівен.
  • Високий сервіс обслуговування. Наші водії ввічливі, знають маршрут поїздок. З ними ви не будете стояти в заторах, оскільки вони заздалегідь продумають маршрут поїздки, об’їжджаючи всі труднощі на шляху. Наші водії завжди дотримуються швидкісного режиму і суворо дотримуються правил дорожнього руху. З ними ви будете почувати себе максимально безпечно під час перевезення.

При замовленні послуги таксі Яси – Одеса клієнти можуть розраховувати на лояльну вартість поїздки, комфорт і безпеку. Наші водії мають право перетинати кордон, і пересідати в інше таксі у пасажирів необхідності немає. Ми доставимо клієнтів з Яси до Одеси з комфортом, швидко і недорого.