Таксі Одеса Кишинів ціна 1800 грн

THE BEST TAXI

 

 

Міжміське таксі Одеса Кишинів Ціна 1800 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ 14.5 гр/км

Комфорт 16 гр/км

Мікроавтобус 23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати:

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Одеса ​​Кишинів

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини.

Трансфер – Зустріч в аеропорт. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Одеса ​​Кишинів вартість проїзду Ціна 1800 грн

Таксі Одеса ​​Кишинів вартість поїздки Ціна 1800 грн

трансфер Одеса ​​КишинівЦіна 1800 грн

Довеземо швидко та недорого з Одеси до Кишинева

Для здійснення міжміських перевезень більшість людей віддають перевагу авіа або залізничному транспорту, вважаючи, що таким чином дістануться швидше і дешевше. Але ця формула працює не завжди. Подорож автомобілем дозволяє почуватися більш гнучко та діяти мобільно, що особливо важливо у воєнний час. Потрібно швидко доїхати з Одеси до Кишинева, але чи не хочеться прив’язуватися до автобусних перевезень? Вихід є – замовте таксі за кордон.

Тарифи на перевезення Одеса-Кишинів

Багатьох лякає дорожнеча поїздки на таксі міжнародними маршрутами. Хоча насправді вартість виходить не набагато дорожчою, ніж автобусним перевізником. При цьому ви можете:

  • диктувати кількість та час зупинок;
  • змінювати маршрут після обговорення з водієм;
  • перебувати в салоні лише з близькими людьми;
  • не переживати за збереження особистих речей та багажу.

Вартість міжнародних перевезень розраховується виходячи з відстані маршруту, типу автомобіля та кількості пасажирів. Щоб прорахувати ціну поїздки з Одеси до Кишинів, зателефонуйте за номерами, вказаними на сайті.

THE BEST TAXI – наші плюси

Одеса-Кишинів таксі від нашої служби допоможе вам з комфортом дістатися до Молдови з України. Наші водії відвезуть вас до аеропорту або на будь-яку адресу в Кишиневі. З нами ви зможете заощадити час на покупку залізничних або автобусних квитків і вирушите в дорогу в будь-який зручний день, не чекаючи вільних місць у муніципальному транспорті.

Як оформити замовлення

Щоб замовити автомобіль, подайте заявку на сайті через онлайн-форму або просто зателефонуйте за вказаними номерами телефону. Наші оператори дадуть відповіді на всі ваші запитання, нададуть консультації та допоможуть в оформленні замовлення на таксі Одеса-Кишинів.
Чекаємо на ваші дзвінки та заявки.