Таксі Кошице ЧОП

Таксі Кошице ЧОП

THE BEST TAXI це фіксовані тарифи:

Економ     14.5 гр/км

Комфорт     16 гр/км

Мікроавтобус     23 гр/км

Натисніть на номер, щоб зателефонувати::

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Заказать Такси Онлайн

Комфортне таксі

До Ваших Послуг комфортні іномарки бізнес, преміум і економ класу, мікроавтобус (мінівен) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море , курортно туристичні місця України Модлавії Європи Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч в аеропорт. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно.

Послуги таксі Кошице Чоп від “The Best Taxi”

Швидко та дешево потрапити в Україну зі Словенії можна скориставшись послугами служби перевезень “The Best Taxi”. Замовити послугу перевезення за маршрутом можна за телефоном, а також через месенджери WhatsApp, Viber або Telegram.

Перевезення за маршрутом Кошице Чоп

Якщо ви збираєтеся у відпустку, у відрядження або хочете відвідати родину, можна скористатися нашими послугами. Цілодобовий трансфер здійснюємо з аеропорту, залізничного вокзалу або автовокзалу, доставляючи пасажирів у вказану точку міста.

Як замовити таксі з Кошице до Чопа

Дізнатися, як це працює можна на сайті, там же можливо розрахувати вартість поїздки. Ми пропонуємо оформити поїздку, зателефонувавши на наш номер із 7.00 до 23.00. У результаті ви отримаєте якісні послуги, надійний підхід до кожного клієнта і комфортний автотранспорт.

Переваги Best Taxi

Поїздка з таксі Кошице Чоп – це безпечно, дешево і розумно витрачений час, який можна провести в комфорті та з якісним обслуговуванням. Наш мікроавтобус або мінівен забере з міста Кошице і допоможе дістатися до Чопа швидко і без проблем. Ціну перевезення на таксі з Кошице в Чоп можна уточнити на сайті.

Наша унікальність у подачі актуальної для наших клієнтів інформації про умови перевезень через кордон, створенні якісних умов і недорогій ціні.