Таксі ЧОП Катовіце

Таксі ЧОП Катовіце

THE BEST TAXI це фіксовані тарифи:

Економ     14.5 гр/км

Комфорт     16 гр/км

Мікроавтобус     23 гр/км

Натисніть на номер, щоб зателефонувати::

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Заказать Такси Онлайн

Комфортне таксі

До Ваших Послуг комфортні іномарки бізнес, преміум і економ класу, мікроавтобус (мінівен) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море , курортно туристичні місця України Модлавії Європи Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч в аеропорт. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно.

Таксі Чоп Катовіце

Міжміське таксі – популярна і затребувана в Україні послуга. І фірма THE BEST TAXI – по праву одна з найкращих у сфері пасажирських перевезень. Ми гарантуємо таксі з Чопа до Катовіце європейського рівня недорого, а також понад 50 напрямків в інші українські та європейські міста. Ціна наших послуг максимально демократична, це сприяє розширенню кола потенційних клієнтів.

Переваги таксі

Трансфер-таксі має низку переваг порівняно з поїздками потягом або громадським транспортом. Ми пропонуємо поїздку на сучасному автомобілі (у нас в автопарку представлені седани, мікроавтобуси, мінівени) з чистим салоном і кондиціонером. При цьому у нас немає графіка зупинок, на відміну від поїздів і автобусів. Кожен пасажир має право замовити у водія зупинку на заправці або просто для того, щоб подихати повітрям у разі заколисування.

У вартість входять також льодяники, прохолодна вода і серветки. Ми завжди їдемо за перевіреним маршрутом від місця посадки до залізничних вокзалів, автовокзалів, аеропортів. По дорозі розташовано безліч заправок з придорожніми магазинами, де можна цілком дешево купити їжу і напої, якщо поїздка довга.