Таксі Бориспіль Миколаїв

THE BEST TAXI 

Міжміське таксі Бориспіль Миколаїв Ціна 4080 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ 14.5 гр/км

Комфорт 16 гр/км

Мікроавтобус 23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Бориспіль Миколаїв

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини.

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Бориспіль Миколаїв вартість проїзду Ціна 4080 грн

Таксі Бориспіль Миколаїв вартість поїздки Ціна 4080 грн

трансфер Бориспіль Миколаїв Ціна 4080 грн

Таксі Бориспіль Миколаїв

Повернувшись із міжнародного рейсу, хочеться швидше опинитися вдома. З Борисполя до Миколаїва таксі вас доставить за кілька годин без пересадок. В автопарку представлені всі класи автомобілів, у тому числі мікроавтобуси та мінівени, авто економ, комфорт, преміум, віп та бізнес-класи. 

Ми хочемо, щоб усі наші пасажири залишилися повністю задоволені поїздкою на таксі з Борисполя до Миколаєва. У салонах легкових автомобілів та мінівенів працюють кондиціонери, зручні крісла, поїздка максимально комфортна та приємна. Водії обирають оптимальні маршрути, щоб якнайшвидше доставити вас на місце.

Бориспіль Миколаїв таксі. Перевезення недорого

Щодо ціни, то вона доступна. З нами зручно їздити як з дітьми, так і з невеликою туристичною групою. Тим, хто їде один, пропонуємо зручні легкові машини. Досвідчені водії мають ліцензію та багаторічний стаж пасажирських перевезень. 

Замовити послугу міжміського таксі до вокзалу, залізничного автовокзалу, аеропорту можна по телефону або заповнивши невелику форму на сайті. Більше не потрібно завчасно дбати про покупку квитків. Заберемо вас у будь-який час із зручного місця посадки у місті. Також можна домовитись за бажанням про вантажні перевезення.