Таксі Бориспіль Одеса

THE BEST TAXI 

Міжміське таксі Бориспіль Одеса Ціна 4080 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ   14.5 гр/км

Комфорт   16 гр/км

Мікроавтобус   23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Бориспіль Одеса

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини.

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Бориспіль Одеса вартість проїзду Ціна 4080 грн

Таксі Бориспіль Одеса вартість поїздки Ціна 4080 грн

Трансфер Бориспіль Одеса Ціна 4080 грн

Таксі Бориспіль-Одеса

Щоб ваша поїздка з аеропорту Бориспіль до Одеси була комфортною, ми оновили автопарк. До ваших послуг нові мікроавтобуси та мінівени. Місткість оптимальна – не більше 8 осіб. Вам сподобається ціна та маршрут, що пролягає через залізничний вокзал та автовокзал. 

Їхати з дітьми у відпустку тепер можна з комфортом та не переживаючи за їхню безпеку. Наші водії їздять акуратно, набираємо лише досвідчений персонал. 

Бориспіль-Одеса таксі. Послуга міжміського трансферу дешево

Жодного пошуку рейсових автобусів і далеких від комфортних поїздів! Все набагато простіше із THE BEST TAXI. Вам потрібно замовити послугу міжміського маршрутного таксі з Борисполя в Одесу. Зробити це можна за телефоном чи онлайн. Ви також можете замовити недорого вантажні перевезення. Швидко доставимо будь-які ваші речі містким мікроавтобусом. 

Заповніть коротку форму у нас на сайті та сміливо вирушайте в дорогу. Ви будете в Одесі за 6 годин. Сонячне привітне місто вже чекає на вас! Оцініть зручність міжміського таксі – більше ніяких тривалих нічних переїздів та залів очікування.