Таксі Дніпро Кропивницький / Кіровоград Ціна 1920 грн.

THE BEST TAXI 

Міжміське таксі Дніпро Кропивницький Ціна 1920 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ    14.5 гр/км

Комфорт   16 гр/км

Мікроавтобус   23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати :

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Дніпро Кропивницький

До Ваших Послуг комфортні іномарки еліт та бізнес класу , мікроавтобус (мінімальний) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Дніпро Кропивницький вартість проїзду Ціна 1920 грн

Таксі Дніпро Кропивницький подорож Ціна 1920 грн

Трансфер Дніпро Кропивницький Ціна 1920 грн

Таксі Дніпро Кропивницький

Якщо на вас чекає поїздка таксі Дніпро Кропивницький, і ви не бажаєте їхати на громадському транспорті, то THE BEST TAXI – це найкраще рішення. Ми організуємо вам таксі з Дніпра до Кропивницького швидко і недорого. Тільки у нас – європейський сервіс за українською ціною. Ліберальна вартість послуг істотно розширює клієнтську базу.

Усі наші автомобілі (в автопарку компанії представлені седани мінівени, мікроавтобуси) проходять регулярний техогляд у професійних автомеханіків, салони чистяться після кожної поїздки. Наше завдання – організувати не тільки швидкий, безпечний і дешевий трансфер, а й надати належний рівень комфорту під час перевезення. Так, для зручності пасажирів є пічки та кондиціонери. Якщо ви їхатимете разом із дітьми або літніми людьми, то за додаткову плату в нас можна замовити спеціальні крісла.

У чому наша перевага

Унікальність полягає в тому, що THE BEST TAXI має понад п’ять десятків напрямків в Україні та прикордонних з нею країнах (Словаччина, Польща, Угорщина). Ми підвозимо пасажирів до залізничних вокзалів, автовокзалів та аеропортів українських міст, забезпечуючи максимально комфортну поїздку з довільними зупинками на першу вимогу на всій протяжності маршруту.