Таксі Дніпро Одеса Ціна 3680 грн

THE BEST TAXI 

Міжміське таксі Дніпро Одеса Ціна 3680 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ    14.5 гр/км

Комфорт       16 гр/км

Мікроавтобус     23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Дніпро Про деса

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини.

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Дніпро Одеса вартість проїзду Ціна 3680 грн

Таксі Дніпро Одеса вартість трансферу Ціна 3680 грн

трансфер Дніпро Одеса Ціна 3680 грн

Таксі Дніпро-Одеса

Потрібно дістатися з Дніпра до Одеси морем? У вас є вибір – їхати поїздом, автобусом або мікроавтобусом з кондиціонером і приємною музикою. Останній варіант міжміського маршрутного таксі набирає популярності! Проїжджаємо аеропорт, залізничний вокзал, автовокзал. За потреби в мінівені можна замовити дитяче крісло. Поїздка з дитиною буде приємна для вас, оскільки ми створюємо всі умови для комфорту маленьких пасажирів. 

Наші досвідчені водії їдуть оптимальним маршрутом. На трасі таксі Дніпро-Одеса розвиває швидкість до 120 км/год. Від поїздки залишаться лише приємні враження. Жодного дискомфорту чи втоми, незапланованих зупинок. Ви знаходитесь в зручному м’якому кріслі, спина не втомлюється. 

Дніпро-Одеса таксі дешево

Трансфер обійдеться недорого, враховуючи, що за 9 годин ви будете на місці. Порівняно з поїздом це дуже швидко. Крім того, в літню пору ви залежите від наявності квитків. Та й ціни на них постійно зростають. 

Також у THE BEST TAXI можна замовити вантажні перевезення на таксі з Дніпра до Одеси. Зателефонуйте нам або заповніть коротку форму. Оформити заявку на послугу міжміського таксі можна як на дату, так і терміново.