Таксі Кишинів Дніпро ціна 3500 грн

 

Міжміське таксі Кишинів Дніпро Ціна 3500 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ 14.5 гр/км

Комфорт 16 гр/км

Мікроавтобус 23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати :

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Кишинів Дніпро

До Ваших Послуг комфортні іномарки бізнес, преміум та економ класу , мікроавтобус (мінімальний) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі кишинів дніпро вартість проїзду Ціна 3500 грн

Таксі кишинів дніпро вартість поїздки Ціна 3500 грн

трансфер кишинів дніпро Ціна 3500 грн

 

Таксі Кишинів – Дніпро: комфортабельний міжнародний трансфер

Коли є необхідність поїхати в інше місто або країну, людям необов’язково мчати на автовокзал або залізничний вокзал. Послуга міжміських перевезень The Best Taxi стане ефективним і вигідним рішенням для комфортних подорожей.

Маршрут

Наш сервіс повністю бере на себе організацію трансферу. Диспетчер на підставі побажань клієнта складе і прорахує маршрут. Поїздка, зупинки продумуються таким чином, щоб уникнути зайвих витрат.

Тарифи

Замовити таксі Кишинів – Дніпро можна зовсім недорого. Прозорі ціни і тарифи вказані на сайті. Кінцева сума розраховується залежно від відстані та необхідних зупинок, наприклад на перекус. Представлена вартість залишиться незмінною, якщо в дорозі не виникло нових пунктів призначення.

Автопарк

Ми пропонуємо дешево широкий вибір автотранспорту: легкові авто економ і бізнес-класу, мінівени, мікроавтобуси. Машини доступні цілодобово. Кожен автомобіль утримується в належному технічному стані, чистоті та має всі необхідні в дорозі дрібниці.

Водії

У розпорядженні пасажирів ввічливі та досвідчені водії таксі з Кишинева до Дніпра. Вони знають, як забезпечити комфорт у дорозі, зустрінуть в аеропорту, нададуть допомогу з багажем і з інших питань.