Таксі Київ Буковель ціна 5120 грн

THE BEST TAXI

 

Міжміське таксі Київ Буковель Ціна 5120 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

  • Економ 14.5 гр/км
  • Комфорт 16 гр/км
  • Мікроавтобус 23 гр/км
Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Київ Буковель

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Таксі Київ Аеропорт буковель Аеропорт Ціна 5120 грн

Трансфер — Зустріч в аеропорту на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем — все це безкоштовно.

Таксі Київ Буковель вартість проїзду Ціна 5120 грн

Таксі Київ Буковель вартість поїздки Ціна 5120 грн

Трансфер Київ Буковель Ціна 5120 грн

Таксі Київ-Буковель

Туристів приваблює карпатський курорт Буковель. Але мало хто звик добиратися туди міжміським маршрутним таксі. Відлякує насамперед ціна. Але у нас є автомобілі класів економ, комфорт, віп, преміум та бізнес. Це означає, що при будь-якому бюджеті можна знайти потрібне авто і створити відмінний рівень сервісу. 

Для великих компаній організуємо трансфер з Києва до Буковеля від автовокзалу, залізничного вокзалу, аеропорту. Вас забере комфортабельний мікроавтобус, мінівен з кондиціонером, ТО, що пройшов, чистий і без сторонніх запахів. Їхати одне задоволення навіть з дитиною. Є дитяче автокрісло. Вихованці можуть їхати з вами в перенесенні. 

Найкращі емоції від поїздки на Київ-Буковель таксі.

Наше таксі на трасі розганяється до 100 км на годину. Робимо зупинки на автозаправках. Можна також попросити зупинитись для проведення фотосесії. Ввічливий водій допоможе з речами, складе маршрут таким чином, що ви побачите найкрасивіші місця. Ми хочемо, щоб кожен пасажир отримав максимум задоволення від поїздки до Карпат. Тут можна знайти активності до душі в будь-який сезон, а щоб не залежати від квитків, достатньо за доступною вартістю замовити таксі з Київ