Таксі Київ Дніпро ціна 3840 грн

THE BEST TAXI

 

Міжміське таксі Київ Дніпро Ціна 3840 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

  • Економ 14.5 гр/км
  • Комфорт 16 гр/км
  • Мікроавтобус 23 гр/км
Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Київ Дніпро

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Таксі Київ Аеропорт Дніпро Аеропорт Ціна 3840 грн

Трансфер — Зустріч в аеропорту на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем — все це безкоштовно.

Таксі Київ Дніпро вартість проїзду Ціна 3840 грн

Таксі Київ Дніпро вартість поїздки Ціна 3840 грн

трансфер Київ Дніпро Ціна 3840 грн

Таксі Київ Дніпро

Немає зручнішого способу подорожей Україною з діловими чи особистими цілями, ніж міжміське маршрутне таксі. Цей вид транспорту з Києва до Дніпра обов’язково варто випробувати. Його комфорт перевищує навіть найкращі автобуси чи поїзди. А головне, таксі з Києва до Дніпра доїжджає лише за кілька годин.

На трасі авто розвиває швидкість до 120 км/година. Досвідчені водії неухильно дотримуються правил дорожнього руху. Вони здійснюють перевезення оптимальним маршрутом. 

Київ Дніпро таксі недорого

Коштує така послуга дешево. Якщо вам потрібна бюджетна поїздка, ви просто вибираєте автомобільний клас економ і насолоджуєтеся дорогою. Якщо бажаєте їхати компанією, мікроавтобусом або мінівеном до ваших послуг. У салоні працює кондиціонер, є дитяче автокрісло. Ми робимо зупинки на заправках на вимогу. 

У нас на сайті або за вказаними номерами телефонів можна замовити трансфер на автовокзал, залізничний вокзал, в аеропорт. Ми проїжджаємо всі значні місця у містах. 

Є можливість також здійснити перевезення великих вантажів на мікроавтобусах. Вибирайте зручний, сучасний та швидкий транспорт для поїздок у Дніпро!