Таксі Київ Запоріжжя ціна 4560 грн

THE BEST TAXI

 

Міжміське таксі Київ Запоріжжя Ціна 4560 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

  • Економ 14.5 гр/км
  • Комфорт 16 гр/км
  • Мікроавтобус 23 гр/км
Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Київ Запоріжжя

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Аеропорт Запоріжжя Аеропорт Ціна 4560 грн

Трансфер — Зустріч в аеропорту на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем — все це безкоштовно.

Таксі Київ Запоріжжя вартість проїзду Ціна 4560 грн

Таксі Київ Запоріжжя вартість поїздки Ціна 4560 грн

трансфер Київ Запоріжжя Ціна 4560 грн

Таксі Київ Запоріжжя дешево

Міжміське маршрутне таксі — найкращий спосіб дістатися з Києва до Запоріжжя швидко. Тим більше, що з професійним водієм нема чого боятися. У THE BEST TAXI неухильно дотримуються правил дорожнього руху, а всі пасажири застраховані. Будьте спокійні, насолоджуйтесь видом за вікном, і все це за доступною ціною. Кілька годин – і ви у Запоріжжі. Встигнете вчасно дістатися і здійснити будь-які робочі та особисті плани. 

Київ Запоріжжя таксі недорого

Поки що таксі міжмісто не надто популярне, все ще багато хто їздить у поїздах та автобусах. Ми цю ситуацію вирішили змінити. Відкрито понад 50 пропозицій по Україні. Тепер не проблема в день замовлення одразу потрапити в інший кінець України, вчасно потрапити на автовокзал, залізничний вокзал, в аеропорт. 

В автопарку ми маємо як легкові автомобілі всіх класів, так і мінівени, мікроавтобуси для перевезення пасажирів та невеликих вантажів. Ми ретельно стежимо за їхнім станом. Працюємо легально, є ліцензія на здійснення перевезень. 

Саме час замовити міжміське маршрутне таксі, трансфер до Запоріжжя за доступною ціною! Зробіть це за телефоном чи через форму на сайті.