Таксі Київ Каланчак КПП ціна 5040 грн

THE BEST TAXI 

Міжміське таксі Київ Каланчак Ціна 5040 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ 14.5 гр/км

Комфорт 16 гр/км

Мікроавтобус 23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Київ Каланчак КПП

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини.

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Київ Каланчак вартість проїзду Ціна 5040 грн

Таксі Київ Каланчак вартість поїздки Ціна 5040 грн

Трансфер Київ Каланчак КПП Ціна 5040 грн

Таксі Київ Каланчак КПП

Щоб якнайшвидше потрапити до Криму, без зайвих нервів та турбот, рекомендуємо скористатися міжміським маршрутним таксі з Києва до Каланчака. Вас доставлять у комфортабельному легковому авто, мікроавтобусі, в мінівені. 

У нашому автопарку представлені усі класи автомобілів. Ви можете підібрати свій бюджет. Якщо він обмежений, можна замовити послугу міжміського таксі до КПП недорого. Наша місія – для всіх зробити доступним цивілізоване таксі. І ми всіляко сприяємо популяризації серед населення цього виду транспорту, дуже поширеного у Європі. 

Які переваги у Київ Каланчак КПП таксі?

З нами їздять і діти — ми надаємо маленьким пасажирам зручне та безпечне автокрісло. Наші досвідчені водії не порушують правил дорожнього руху. Пасажири застраховані. В наявності з першого дня ліцензія на перевезення. 

Автопарк великий і представлений такими класами:

  • економ;
  • комфорт;
  • віп;
  • преміум;
  • бізнес.

Здійснюємо трансфер до вокзалу, автовокзалу, аеропорту, вантажних перевезень за недорогою вартістю та оптимальним маршрутом. 

Замовити без проблем телефоном або через сайт міжміське маршрутне таксі можна на будь-яку дату. Це може бути як поточний день, так і будь-який інший.