Таксі Київ Луцьк ціна 3200 грн

THE BEST TAXI

 

Міжміське таксі Київ Луцьк Ціна 3200 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

  • Економ 14.5 гр/км
  • Комфорт 16 гр/км
  • Мікроавтобус 23 гр/км
Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Київ Луцьк

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Таксі Київ Аеропорт Луцьк Аеропорт Ціна 3200 грн

Трансфер — Зустріч в аеропорту на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем — все це безкоштовно.

Таксі Київ Луцьк вартість проїзду Ціна 3200 грн

Таксі Київ Луцьк вартість поїздки Ціна 3200 грн

Трансфер Київ Луцьк Ціна 3200 грн

Комфортабельне таксі Київ Луцьк 

Якщо ви не їздили з Києва до Луцька на таксі, саме час вибрати цей зручний вид транспорту. Економ-клас міжміського маршрутного таксі доступний за ціною для більшості. Але для більшої зручності ви можете скористатися нашими автомобілями класу комфорт, віп, преміум, бізнес. Автопарк новий постійно знаходиться на контролі СТО. З першого дня існування нашого таксі діяльність велася за ліцензією. 

Таксі з Києва до Луцька

З нами зручно їхати із дітьми. Надаємо безкоштовне автокрісло. У Київ-Луцьк таксі комфортно буде також людям похилого віку. Зручні крісла не дадуть втоми. Поїздка на трансфері до автовокзалу, залізничного вокзалу, аеропорту з ввічливими водіями залишить лише приємні враження. Про автобуси цього сказати не можна. Духота, брудні салони, невиправдано дорогі квитки – це все реальність.

 

Перевезення туристичних груп. Вантажоперевезення

Якщо ви їдете у складі туристичної групи, потрібно перевезти велику кількість речей, запитайте про перевезення на мікроавтобусі, мінівені за дуже приємною вартістю. Замовте по телефону чи через сайт на сьогодні чи будь-яку іншу дату.