Таксі Київ Маріуполь ціна 6392 грн

THE BEST TAXI

 

Міжміське таксі Київ Маріуполь Ціна 6392 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

  • Економ 14.5 гр/км
  • Комфорт 16 гр/км
  • Мікроавтобус 23 гр/км
Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Київ Маріуполь

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Таксі Київ Маріуполь Аеропорт Ціна 6392 грн

Трансфер — Зустріч в аеропорту на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем — все це безкоштовно.

Таксі Київ Маріуполь вартість проїзду Ціна 6392 грн

Таксі Київ Маріуполь вартість поїздки Ціна 6392 грн

трансфер Київ Маріуполь Ціна 6392 грн

Таксі Київ Маріуполь

Щоб швидко доїхати з Києва до Маріуполя, можна вибрати автобус чи поїзд. Але куди швидше за вас довезе таксі. Пропонуємо міжміський маршрутний трансфер у комфортабельному автомобілі. Великий вибір авто як економ, так і комфорт бізнес класу. Вони розвивають на трасі швидкість до 120 км/год. Поїздом ви їхатимете більше 10 годин. Погодьтеся, різниця є. 

У нашому швидкісному світі важливо бути вчасно в потрібному місці. Ми даємо цю можливість нашим пасажирам, пропонуючи понад 50 напрямків Україною. Перевозимо не лише людей, а й вантажі. 

Київ Маріуполь таксі недорого

Туристичним групам пропонуємо комфортабельні мікроавтобуси, мінівени. Працює кондиціонер у салоні, дітей ми перевозимо в автокрісла. Їхати на таксі з Києва до Маріуполя безпечно. THE BEST TAXI має ліцензію. Наші водії з досвідом більше 10 років неухильно дотримуються правил дорожнього руху. 

Замовити поїздку до аеропорту, залізничного вокзалу, автовокзалу можна по телефону або через сайт. Вартість послуги залежить від обраного авто класу. Гарантуємо, що ціна ваших нервів набагато дорожча! Трансфер з комфортом збереже вам душевну рівновагу та відмінне фізичне самопочуття.