Таксі Київ Миколаїв ціна 3800 грн

THE BEST TAXI

 

Міжміське таксі Київ Миколаїв Ціна 3800 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

  • Економ 14.5 гр/км
  • Комфорт 16 гр/км
  • Мікроавтобус 23 гр/км
Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Київ Миколаїв

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Таксі К иев Аеропорт Миколаїв Аеропорт Ціна 3800 грн

Трансфер — Зустріч в аеропорту на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем — все це безкоштовно.

Таксі Київ Миколаїв вартість проїзду Ціна 3800 грн

Таксі Київ Миколаїв вартість поїздки Ціна 3800 грн

трансфер Київ Миколаїв Ціна 3800 грн

Таксі Київ Миколаїв дешево

Настає час літніх відпусток. І зростає пасажиропотік в автобусах та поїздах. Тому не так легко дістати квитки на потрібну вам дату. Цю проблему легко можна вирішити, якщо вибрати сучасний цивілізований вид транспорту — міжміське маршрутне таксі, наприклад, з Києва до Миколаєва. У нас понад 50 напрямків. 

Київ Миколаїв таксі – новий рівень комфорту

Пропонуємо відмінний сервіс недорого, доступні трансфер до аеропорту, залізничного вокзалу, автовокзалу. На трасі автомобіль розвиває швидкість до 120 км/год. Наші досвідчені водії – аси пасажирських перевезень. Ми отримали ліцензію на них з моменту заснування нашої служби таксі. Автопарк постійно оновлюється, проводиться регулярний огляд.

У нас можна вибрати клас автомобіля:

  • економ;
  • комфорт;
  • віп;
  • преміум;
  • бізнес.

Ви самі керуєте бюджетом поїздки, для речей та великих груп можете замовити мікроавтобус чи мінівен. THE BEST TAXI дає клієнту всі можливості для комфортного трансферу в необхідне місце в Миколаєві. 

Дізнайтеся про вартість послуги по телефону або заповнивши невелику форму на сайті. Вкажіть точки відправлення та прибуття, дату поїздки. І щасливого шляху!