Таксі Київ Чернівці ціна 4240 грн

THE BEST TAXI

 

Міжміське таксі Київ Чернівці Ціна 4240 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

  • Економ 14.5 гр/км
  • Комфорт 16 гр/км
  • Мікроавтобус 23 гр/км
Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Київ Чернівці

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно.

Таксі Київ Чернівці вартість проїзду Ціна 4240 грн

Таксі Київ Чернівці вартість поїздки Ціна 4240 грн

трансфер Київ Чернівці Ціна 4240 грн

Таксі Київ Чернівці дешево

Швидко дістатися Чернівців, не маючи квитка на руках, цілком можна. Це місто дуже гарне, вражає своїм затишком та архітектурою, тому ніщо не повинно зіпсувати враження від поїздки. 

Міжміське маршрутне таксі з Києва до Чернівців недорого, з кількома варіантами вартості в залежності від класу автомобіля — найкращий варіант, щоб побачити все найкраще, що є у Чернівцях. У кожному салоні кондиціонер, м’які, зручні та чисті крісла. Для дітей передбачені автокрісла. У поїзді, автобусі подібні умови ви отримати не можете. А за квиток заплатіть пристойно. 

Київ Чернівці таксі-трансфер від «THE BEST TAXI»

Заберемо в будь-якому зручному місці: автовокзал, залізничний вокзал, аеропорт. Маршрут буде складено таким чином, щоб дістатися на місце швидше. Трансфер на трасі розвиває швидкість до 120 км/год. Дізнайтесь прямо зараз ціну послуги з перевезення у седані, мікроавтобусі, мінівені. Отримайте задоволення від дороги з ввічливим досвідченим водієм, який зустріне вас із табличкою та допоможе з речами. Встигайте всі разом у нами! Відчуйте новий рівень комфорту за розумні гроші.