ТАКСІ КИЇВ ЧЕРНІГІВ ЦІНА 1184 ГРН

Змінити«Таксі Київ Чернігів ціна 1184 грн»

THE BEST TAXI

 

Міжміське таксі Київ Чернігів Ціна 1184 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

  • Економ 14.5 гр/км
  • Комфорт 16 гр/км
  • Мікроавтобус 23 гр/км
Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Київ Чернігів

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно.

Таксі Київ Чернігів вартість проїзду Ціна 1184 грн

Таксі Київ Чернігів вартість поїздки Ціна 1184 грн

трансфер Київ Чернігів Ціна 1184 грн

Таксі Київ Чернігів

До Чернігова, одного з історичних центрів України, традиційно добираються автобусом. Але якщо ви хочете, щоб незнайомих попутників поряд не було, краще вибрати міжміське маршрутне таксі з кондиціонером та м’якими кріслами. 

Переваги Київ Чернігів таксі в порівнянні з автобусом

Ми в «THE BEST TAXI» стали одними з перших возити на легковому таксі до Чернігова пасажирів. Подібна практика є нормальною для Європи. З першого дня існування працюємо за ліцензією, тому ви можете бути впевнені: створено чудові умови для вашої подорожі. А ще вас потішить її вартість: у нашому автопарку усі класи авто. Вибирайте від економ до бізнес, мікроавтобуси, мінівени для туристичних груп. Допоможемо у перевезенні невеликих вантажів. Наш трансфер дбайливо довезе все, що потрібно до Чернігова. 

Недорога ціна поїздки на міжміському маршрутному таксі до автовокзалу, залізничного вокзалу, аеропорту порадує мам з дітьми, сім’ї з людьми похилого віку. Для найменших передбачені автокрісла.

Замовити послугу можна телефоном або через сайт. А далі просто чекайте на нашого водія з табличкою. Якщо потрібно, то він покаже вам основні визначні пам’ятки Чернігова.