Таксі Львів Київ ціна 4300 грн

THE BEST TAXI 

Міжміське таксі Львів Київ Ціна 4300 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ 14.5 гр/км

Комфорт 16 гр/км

Мікроавтобус 23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати : 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Львів Київ

До Ваших Послуг комфортні іномарки бізнес, преміум та економ класу , мікроавтобус (мінімальний) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Львів Київ вартість проїзду Ціна 4300 грн

Таксі Львів Київ вартість поїздки Ціна 4300 грн

трансфер Львів Київ Ціна 4300 грн

Таксі Львів Київ «THE BEST TAXI»

Швидко дістатися столиці досить просто на міжміському маршрутному таксі. Якщо ніколи про таку можливість не чули, саме час із цим видом транспорту познайомитись. 

Львів Київ таксі дешево

Попри міфи, наша поїздка — це зовсім недорого. Є різні класи машин – і економ, і комфорт, і для поціновувачів престижу – бізнес. Вибираючи такий спосіб поїздки з кондиціонером, у чистому салоні, за оптимальним маршрутом, ви багато в чому виграєте. 

Дітям пропонуємо автокрісла безкоштовно для безпеки. У нас комфортна атмосфера, водії чудово справляються зі своєю роботою, не набридають розмовами. У салоні звучить приємна музика. Допоможемо з речами, наші колеги завжди усміхнені, у чудовому настрої. 

А тепер пригадайте поїзди, автобуси. Вартість поїздки зашкалює. Але крім високої ціни, ви отримуєте задуху та масу незручностей на додачу. А технічний стан… Тут все сумно. 

Таксі зі Львова до Києва

Вибирайте клас автомобіля і вирушайте в дорогу з будь-якої точки міста. У нас можливе середнє термінове замовлення сьогодні на сьогодні. Замовити послугу трансферу можна також мікроавтобусом, мінівеном, якщо ви їдете туристичною групою, або необхідно перевезти вантажі. Маємо ліцензію і на це. Телефонуйте або надсилайте заявку за допомогою короткої форми.