Таксі Львів Мукачеве ціна 1600 грн

 

Міжміське таксі Львів Мукачеве Ціна 1600 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ 14.5 гр/км

Комфорт 16 гр/км

Мікроавтобус 23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати : 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Львів Мукачеве

До Ваших Послуг комфортні іномарки бізнес, преміум та економ класу , мікроавтобус (мінімальний) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч до аеропорту. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Львів Мукачеве вартість проїзду Ціна   1600 грн

Таксі Львів Мукачеве вартість поїздки Ціна 1600  грн

трансфер Львів Мукачеве Ціна 1600 грн

Таксі Львів-Мукачево

Нашу службу пасажирських перевезень ми створили, щоб кожен міг недорого та комфортно дістатися іншого міста. Наприклад, зі Львова до Мукачевого. У “ THE BEST TAXI ” є авто всіх класів: економ, комфорт, преміум, віп, бізнес. Але навіть таксі за найменшою вартістю буде досить комфортним, наприклад, для пасажирів з дітьми чи літніх людей. Чого не скажеш про звичайний автобус. 

Які плюси поїздки до Мукачевого трансфером?

У ціну послуги міжміського маршрутного таксі зі Львова до Мукачева входить допомога з багажем, дитяче автокрісло. Усі водії дуже пунктуальні, з табличкою зустрічають пасажирів на автовокзалі, в аеропорту. Туристичним групам та корпораціям пропонуємо місткі мікроавтобуси та мінівени з кондиціонером. Дорогою нікого не підбираємо, весь сервіс тільки для вас.

Замовити Львів-Мукачеве таксі можна 24/7 на сайті або зателефонувавши нам за вказаними номерами телефонів. Робіть замовлення трохи наперед, якщо це можливо. Користуйтеся доступним сервісом пасажирських перевезень на таксі міжгород Львів-Мукачево із задоволенням, оцініть усі його переваги прямо зараз.