Таксі Львів Рівне Ціна 1680 грн.

THE BEST TAXI

Міжміське таксі Львів Рівне Ціна 1680 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ    14.5 гр/км

Комфорт   16 гр/км

Мікроавтобус   23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати :

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Львів Рівне

До Ваших Послуг комфортні іномарки еліт та бізнес класу , мікроавтобус (мінімальний) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч в аеропорт. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Львів Рівне вартість проїзду Ціна 1680 грн

Таксі Львів Рівне поїздки Ціна 1680 грн

Трансфер Львів Рівне Ціна 1680 грн

Замовлення міжміського таксі Львів-Рівне за приємною ціною

Якщо у вас немає бажання їхати у задушливому поїзді чи автобусі до Рівного зі Львова, можемо надати вам зручну, а головне, швидку альтернативу – поїздка маршрутним таксі. Вартість перевезення цілком доступна більшості пасажирів, враховуючи комфортні умови.

Поїздка зі Львова до Рівного – якісно, ​​недорого та швидко

Таксі Львів-Рівне будує оптимальний маршрут, завдяки якому досвідчений водій доставить клієнта до місця призначення максимально швидко. Ми пропонуємо не тільки доступну ціну, але й комфортні умови перевезення: кондиціонер у салоні, м’які сидіння, у разі потреби можливі зупинки. Також у нас передбачені автокрісла для пасажирів із дітьми.

Не варто впадати у відчай, якщо ви не знайдете вільні квитки на пасажирський транспорт. У такому разі ми надамо можливість дістатися місця мінівеном. Дізнавшись вартість трансферу, ви приємно здивуєтеся, враховуючи ціну на квитки, що постійно зростає.

Таксі Львів-Рівне дешево

Якщо ви поспішайте в аеропорт, залізничний вокзал або автовокзал, Львів-Рівне таксі оперативно доставить кожного клієнта в потрібне місце за найнижчими тарифами. Для групових перевезень передбачена можливість замовити послуги мінівену або мікроавтобусу. Уточнити ціну за подорож можна прямо зараз у диспетчера.