Таксі Миколаїв Маріуполь Ціна 3950 грн

THE BEST TAXI

 

Міжміське таксі Миколаїв Маріуполь Ціна 3950 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

  • Економ 14.5 гр/км
  • Комфорт 16 гр/км
  • Мікроавтобус 23 гр/км
Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Миколаїв Маріуполь

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Таксі Миколаїв Аеропорт Маріуполь Аеропорт Ціна 3950 грн

Трансфер — Зустріч в аеропорту на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем — все це безкоштовно.

Таксі Миколаїв Маріуполь вартість проїзду Ціна 3950 грн

Таксі Миколаїв Маріуполь вартість поїздки Ціна 3950 грн

Трансфер Миколаїв Маріуполь Ціна 3950 грн

Таксі Маріуполь недорого

Серед порівняно нових видів транспорту зростає популярність міжміського маршрутного таксі. Воно дозволяє за кілька годин дістатися з Миколаєва до Маріуполя. У салонах працює кондиціонер, зручні м’які сидіння, ніяких настирливих супутників. Ми уважно стежимо за чистотою крісел. 

Не потрібно заздалегідь дбати про наявність квитків туди та назад. Будь-коли, вранці, вдень, увечері вночі сідайте і їдете з комфортом. 

Переваги Миколаїв Маріуполь таксі

Пропонуємо проїхатися на автомобілі економ, комфорт, преміум, віп або бізнес-класу до Маріуполя. У призначений час вас зустріне водій із табличкою. Наше таксі проїжджає всі важливі зупинки: аеропорт, залізничний вокзал, автовокзал. 

Трансфер зручний для батьків із дітьми, невеликих компаній. Для туристичних груп у нашому автопарку передбачені мікроавтобуси, мінівени. 

Зупинки під час руху трасою робимо за бажанням пасажирів на автозаправках. Швидкість досягає великих автомагістралях 120 км/год. 

Щоб дізнатися вартість поїздки на таксі з Миколаєва до Маріуполя, зателефонуйте за вказаними номерами телефонів. Також зробити замовлення можна заповнивши на сайті THE BEST TAXI невелику форму.