Таксі Одеса Запоріжжя ціна 4488 грн

THE BEST TAXI 

Міжміське таксі Одеса Запоріжжя Ціна 4488 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ    14.5 гр/км

Комфорт   16 гр/км

Мікроавтобус   23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Одеса Запоріжжя

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини.

Трансфер – Зустріч в аеропорт. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Одеса Запоріжжя вартість проїзду Ціна 4488 грн

Таксі Одеса Запоріжжя вартість поїздки Ціна 4488 грн

Трансфер Одеса Запоріжжя Ціна 4488 грн

Таксі Одеса-Запоріжжя

Рік у рік стає більше пасажирів, які бажають не просто дістатися місця. Для них на першому місці комфорт поїздки. Особливо це актуально для батьків із дітьми, туристичних груп із людьми різного віку. Ми створили міжміське маршрутне таксі з Одеси до Запоріжжя для максимальної зручності. Швидкий трансфер можна замовити на зручний для вас час. 

Одеса-Запоріжжя таксі пасажирське та вантажне дешево

Перевезення маршрутом Одеса-Запоріжжя коштують порівняно недорого. Є також послуга доставки вантажів. Дізнатися про це можна у нашого диспетчера. Якщо ви плануєте переїзд, з радістю вам із цим питанням допоможемо. 

Водій робить зупинки біля вокзалу, автовокзалу, аеропорту. Мінівен на автомагістралі їздить зі швидкістю до 120 км на годину. Наша компанія ставить у пріоритет безпеку та дотримання ПДР. Ми намагаємось зробити вартість проїзду доступною для всіх категорій. У мікроавтобус міститься 8 пасажирів. У салоні працює кондиціонер, комфортно у найспекотнішу погоду. 

Для замовлення телефонуйте нам або заповніть невелику форму. Насолоджуйтесь дорогою і залиште про відпустку тільки найприємніші спогади на весь рік. Ваше THE BEST TAXI