Таксі Одеса Київ ціна 3800 грн

THE BEST TAXI 

Міжміське таксі Одеса Київ Ціна 3800 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ 14.5 гр/км

Комфорт 16 гр/км

Мікроавтобус 23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Одеса Київ

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини.

Трансфер – Зустріч в аеропорт. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Одеса Київ вартість проїзду Ціна 3800 грн

Таксі Одеса Київ вартість поїздки Ціна 3800 грн

Трансфер Одеса Київ Ціна 3800 грн

Таксі Одеса Київ

 

 

При оцінці відпустки чи будь-якої іншої поїздки береться до уваги не лише умови проживання, пам’ятки, а й дорога. І як хочеться зарядитись на весь рік позитивними емоціями, вирушаючи влітку до Одеси! 

Ми не можемо забезпечити вам комфортних умов проживання, але зробили все, щоб вам під час трансферу з Одеси до Києва було добре. Пропонуємо гідну альтернативу задушливим поїздам та автобусам. Наше міжміське маршрутне таксі з Одеси до Києва коштує порівняно недорого. 

Переваги таксі Одеса Київ

Ви самі обираєте клас автомобіля. У нас є все – від економ до бізнес. Наші поїздки завжди складаються за оптимальним маршрутом: проїжджаємо автовокзал, залізничний вокзал, аеропорт та інші важливі зупинки. Тому ви можете бути впевнені, що дістанетеся до місця вчасно, наприклад, якщо вам потрібно потрапити на рейс. 

З нами на Київ таксі їздять невеликі компанії, ми пропонуємо для них послугу перевезень на мінівені, мікроавтобусі. На легкових авто воліють пересуватися одинаки, сім’ї з дітьми, пенсіонери. І всі залишаються задоволені! Для дітей автокрісло надаємо безкоштовно!