Таксі Одеса Харків ціна 5448 грн

THE BEST TAXI 

Міжміське таксі Одеса Харків Ціна 5448 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ    14.5 гр/км

Комфорт   16 гр/км

Мікроавтобус   23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати: 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Одеса Харків

До Ваших Послуг комфортні іномарки та мікроавтобуси (мінімальний) на 8 осіб, а також вантажний мікроавтобус (вантажоперевезення) до 2.5 тонн.

Зустріч в аеропорту, поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини.

Трансфер – Зустріч в аеропорт. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Одеса Харків вартість проїзду Ціна 5448 грн

Таксі Одеса Харків вартість поїздки Ціна 5448 грн

трансфер Одеса Харків Ціна 5448 грн

Таксі Одеса-Харків

Порівняно новий для України формат міжміського таксі. Адже ще недавно цей вид транспорту використовувався лише у межах одного міста. Сьогодні дуже просто дістатися з Одеси до Харкова саме таким чином. Замовте трансфер, як зазвичай ви замовляєте машину для поїздок містом. Кілька годин – і ви на місці. Поїздка буде у комфортному мікроавтобусі. Старт та кінцева можливі в будь-якій точці міста. Проїжджаємо автовокзал, аеропорт, залізничний вокзал. Нема незапланованих зупинок. На трасі таксі Одеса-Харків розвиває швидкість до 120 км/година. Наші водії їздять дуже акуратно, не порушуючи правил дорожнього руху. 

Ви можете бути спокійні за свою безпеку, перебуваючи у нашому міжміському маршрутному таксі з Одеси до Харкова. У салоні є кондиціонер та всі умови для комфортного розміщення, м’які та зручні крісла, в яких пасажири не втомлюються. Такий спосіб дістатися іншого міста особливо актуальний для літа, при поїздці з дітьми. 

Одеса-Харків таксі звичайне та вантажне недорого

Вам сподобається ціна нашої послуги з перевезення мінівеном. Якщо у вас багато речей, ми здійснимо вантажне перевезення. Замовте телефон або на сайті THE BEST TAXI. Щасливого шляху та чудового настрою!