Таксі Харків Одеса ціна 5400 грн

THE BEST TAXI 

Міжміське таксі Харків Одеса Ціна 5400 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ    14.5 гр/км

Комфорт   16 гр/км

Мікроавтобус   23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати : 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Харків Одеса

До Ваших Послуг комфортні іномарки еліт та бізнес класу , мікроавтобус (мінімальний) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч в аеропорт. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Харків Одеса вартість проїзду Ціна 5400 грн

Таксі Харків Одеса вартість поїздки Ціна 5400 грн

Трансфер Харків Одеса Ціна 5400 грн

Таксі Харків-Одеса

Літо – час відпусток, довгоочікуваний для всіх. І Одеса – улюблене місто багатьох наших співвітчизників для морського відпочинку. Але як краще дістатись туди? Пропонуємо розумну альтернативу задушливим поїздам та автобусам, на які до того ж заздалегідь потрібно брати квитки. Вас доставить з Харкова до Одеси наш комфортабельний мінівен на 8 осіб. 

Переваги Харків-Одеса таксі

Поїздка коштуватиме зовсім недорого. Проїжджаємо аеропорт, залізничний вокзал, автовокзал. Жодних зайвих незапланованих зупинок та простоїв. Мікроавтобус їде найкращим маршрутом. Ціна послуги з перевезення міжміським маршрутним таксі з Одеси в Харків відмінна, враховуючи рівень комфорту. Досвідчені ввічливі водії у всьому вам допоможуть, за бажання можуть показати визначні пам’ятки. 

Замовити таксі можна як через телефон, так і через форму на нашому сайті. Зробіть поїздку на південь приємною із THE BEST TAXI. 

Організуйте відпочинок за вищим розрядом та незалежно від наявності квитків на поїзди та автобуси в касах. Це так само просто, як і поїздка на таксі вашим рідним містом! Доставимо машину негайно і зробимо все, щоб вам було зручно в нашому мікроавтобусі кілька годин, що ви будете з нами.