Таксі Херсон Одеса Ціна 1700 грн

 

Міжміське таксі Херсон Одеса Ціна 1700 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ    14.5 гр/км

Комфорт   16 гр/км

Мікроавтобус   23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати : 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Херсон Одеса

До Ваших Послуг комфортні іномарки бізнес, преміум та економ класу , мікроавтобус (мінімальний) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч в аеропорт. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Херсон Одеса вартість проїзду Ціна 1700 грн

Таксі Херсон Одеса вартість поїздки Ціна 1700 грн

Трансфер Херсон Одеса Ціна 1700 грн

Таксі Херсон-Одеса

Перед відпусткою клопіт щодо квитків на море — звичайна справа. Брати їх потрібно заздалегідь, інакше відпочинок може бути зіпсований. Але є чудова альтернатива, як потрапити з Херсона до Одеси від THE BEST TAXI. 

Комфортабельний мікроавтобус доставить вас на курорт за кілька годин. Мінівен можна замовити як заздалегідь, так і терміново. Зупинки на автовокзалі, залізничному вокзалі, біля аеропорту. 

Швидкість на автомагістралі – до 120 км/год. Ви швидко і дешево дістанетеся до місця без необхідності замовляти квитки за кілька тижнів до запланованого довгоочікуваного відпочинку. Крім того, поїздку на міжміських поїздах та автобусах навряд чи можна у спеку вважати комфортною. Складна навіть звичайна гігієна. Якщо їдете з дітьми, довга дорога в таких умовах може погано позначитися на їхньому самопочутті. 

Переваги таксі Херсон-Одеса

Поїздка на міжміському маршрутному таксі із Херсона до Одеси коштує порівняно недорого. На вас чекає ввічливий сервіс, кондиціонер, м’які крісла. Їхатимете за максимально зручним оптимізованим маршрутом. Можливі зупинки на заправках на вимогу. Для дітей надаються автокрісла. Безпека в Херсоні Одеса таксі — на першому місці.

Замовити трансфер недорого можна телефоном або через сайт. Якщо потрібно перевезти багато речей, дізнайтеся у наших диспетчерів ціну вантажних перевезень.