Таксі Чернівці Київ ціна 4000 грн

 

Міжміське таксі Чернівці Київ Ціна 4000 грн

Міжміське THE BEST TAXI Україна це фіксовані тарифи :

Економ 14.5 гр/км

Комфорт 16 гр/км

Мікроавтобус 23 гр/км

Клікніть на номер, щоб зателефонувати : 

Viber

+380687209634

WhatsApp

+380687209634

Замовити Таксі Онлайн

Таксі Чернівці Київ

До Ваших Послуг комфортні іномарки бізнес, преміум та економ класу , мікроавтобус (мінімальний) на 8 осіб.

Зустріч в аеропорту , поїздки на море, курортно-туристичні місця України Криму Євпаторії Модлавії Європи Білорусії Болгарії Німеччини .

Трансфер – Зустріч в аеропорт. на вокзалі з табличкою, очікування, допомога з багажем все це безкоштовно .

Таксі Чернівці Київ вартість проїзду Ціна 4000 грн

Таксі Чернівці Київ вартість поїздки Ціна 4000 грн

трансфер Чернівці Київ Ціна 4000 грн

Таксі Чернівці Київ недорого

Дістатися до Києва з Чернівців найшвидше на міжміському маршрутному таксі. У нас великий автопарк, є автомобілі економ класу, комфорт, віп, преміум та бізнес. Ціна залежить від вашого вибору, але можемо обіцяти, що в будь-якому автомобілі їхати приємно. 

Послуга трансферу в чистому приємному салоні, м’які крісла, приємна музика – ми робимо для наших клієнтів все і за досить демократичною вартістю. 

Чому таксі з Чернівців до Києва — це ваша найкраща поїздка Україною?

Досвідчені водії чітко дотримуються маршруту, якщо знадобиться зупинка на заправці, вони її зроблять. На вас чекатимуть з табличкою. Швидко дістанетеся до автовокзалу, залізничного вокзалу, аеропорту. Допоможемо із речами. Мікроавтобусом можуть бути доставлені невеликі вантажі. Дітям надаємо безкоштовно автокрісла. 

А тепер згадайте, як ви раніше їздили поїздом або автобусом і порівняйте. Вразило? Тоді варто швидше замовити авто від THE BEST TAXI. Зробіть це на сьогодні чи будь-який інший день. Ви можете розраховувати, що машина буде вільна на вказаний час. Стати справжнім щасливчиком, який дістанеться Києва за кілька годин, не витративши цілий стан. Якщо немає власного автомобіля, то не біда! Просто скористайтесь нашою пропозицією.